fbpx

Skip to Content

Degenerativ disksjukdom

Den främsta orsaken till ryggsjukdomar beror på en skadlig faktor som leder till en gradvis eller snabb ackumuleringen av skadade celler i benvävnad och intervertebrala skivor. Skadade celler i ryggraden pressas successivt uppåt där de tas bort via det lymfatiska systemet. Mikrovibrationer är involverade i behandlingen av döda eller skadade celler. Om cellerna inte avlägsnas tillräckligt snabbt börjar det bildas insättningar på kotornas yta.

Diskbråck – rehabilitering utan operation

Behandling av diskbråck liknar reparationsarbete på en färja som korsar en strid ström där det är omöjligt att komplett stoppa vattenflödet

Ryggraden stöds av de hårda men ändå flexibla diskarna samt musklerna. Försvagade diskar med bråck kan inte hålla kotorna stadigt längs kroppens fysiologiska axel vilket ökar trycket på musklerna i området.

Ryggont

Skrivet av Dr. Eugene W. Litwinenko,
Föreläsare vid institutionen för neurologi

Orsaken till ryggont, om det inte har förekommit något trauma, beror ofta på överbelastning av ryggmusklerna eller ödem. Därför är det viktigt att inte bara lindra smärtan utan att även stärka ryggmuskulaturen, eliminera ödem och återställa blod- och lymfcirkulationen i ryggraden.Köpet är helt riskfritt - Använd Fonovit i 30 dagar och returnera produkten om du inte är nöjd.
Vi återbetalar villkorslöst 100% av priset. Mer info ›